Neobavezan seks

Neobavezan seks je postao privlačan podjednako za žene i muškarce. Seks za jednu noć započinje lovom, uzbuđenje raste, sledi kratak, eksplozivan i strastven seks kao nagrada, a za njim ostaje zadovoljstvo. To može biti neverovatno iskustvo za pamćenje ili praznina koja se teško može ispuniti.

Opširnije...

Deset tajni vrhunskog seksa

Kako će vam biti u seksu zavisi od vašeg stava prema svom seksualnom životu. Sledeći deset saveta možete poboljšati svoj ljubavni život i seks učiniti vrhunskim.

Opširnije...

Poze za super orgazam žene

Šta bi moglo biti bolje od orgazma? Samo mnogostruki orgazam. Za njega nisu neophodni afrodizijaci ili pola dana hodati u sexi vešu. On se može planirati i organizovati. Potrebno je samo da izaberete odgovarajuću pozu u krevetu.

Opširnije...

Hrana i sex – hrana kao afrodizijak

Hrana je neophodna za čovekov život. Prati ga od rođenja do smrti. Izvor je mnogih zadovoljstava i neophodna je za očuvanje osnovnog čovekovog nagona za životom. Zato nije čudno što je ljudi povezuju sa seksom. Od davnina se koristi da bi pojačala seksualnu želju i povećala seksualnu moć. To njeno afrodizijačko svojstvo se pripisivalo različitim namirnicama.

Opširnije...