I žene maštaju o "prljavom sexu"

Raširena je zabluda da žene ne maštaju o "prljavom sexu". "Prava dama" neće priznati da gleda porniće, neće izgovarati proste reči, oralni sex joj ne pominjite...

To nije čudno, jer se od malena žene uče šta nije dopustivo u ponašanju dame. Generacijama se prenosi potiskivanje iskonskih nagona. Ona je svesna njihovog postojanja, ali se boji da to prizna, a još manje zna šta bi učinila sa njima. Ali ako joj pomognete, ona može shvatiti da je njihovo postojanje normalno i na obostrano zadovoljstvo osloboditi zver u sebi. 

Proste reči

Žena, vaspitavana da bude dama, neće izgovarati proste reči, mrštiče se kada ih bude čula na ulici ili u filmu. Ni sebi, a kamoli vama, neće priznati da ima trenutaka kada u njima uživa. Mnoge uživaju kada tokom sexa njihovi partneri izgovaraju proste reči. I najpristojnijim damama u nekim trenucima to godi, jer ih asocira na sirovo muško ponašanje. Ako to ponekad godi u sexu, van toga je može uvrediti i to ne bi bila gluma.

Žestoki sex

Ponekad žena poželi da je partner čvrsto zgrabi i da joj pokaže svoju snažnu stranu. To je iskonski instikt, jer su žene u prošlosti tražile žestoke muškarce. Oni su izgledom i ponašanjem obećavali da će moći da obezbede zdravo potomstvo i da zaštite porodicu. Ti su kvaliteti i danas poželjni, samo njih ne garantuje žestoko ponašanje. Ako žena ne traži takav sex, to ne znači da ne mašta ponekad o njemu. I najkrhkija žena ponekad može poželeti gotovo životinjski sex.

Dominantna žena

Ona je povučena, gotovo nikada ne inicira sex, ne ispoljava svoje želje, uglavnom joj odgovara sve što vi inicirate, navodno joj je uvek lepo. Ali u njoj može postojati potiskivana želja da vas potčini. Ako joj pomognete, može se pretvoriti u tigricu i ispoljiti svoje želje koje je potiskivala zbog vaspitanjem usađene pristojnosti.

Pornići

Mnoge žene neće priznati da gledaju porniće. Od drugih ćete čuti da je gledanje takvih filmova devijantno. Možda će se sablazniti ako joj predložite da ga pogledate zajedno. Međutim, većina bi rado pogledala makar deo filma. To je prirodna radoznalost da se vidi kako to drugi rade. A samo gledanje većinu neće ostaviti ravnodušnim. Raspaliće želju i maštu i nemojte se iznenaditi ako vas zgrabi. Ako ga odgleda do kraja od sexa nema ništa.