7 načina da poboljšate sex i orgazme

Ako je ludačka strast koja vas je spojila gotovo potpuno splasnula, plamen se može razbuktati. Terapeuti savetuju kako da vratite strast − pokušajte još danas.

1. Pričajte o sexu - zagolicaćete mu maštu

Mozak je najvažniji seksualni organ. Zato,  razgovarajte sa partnerom o seksu, otkrijte mu svoje namere i osećanja. Igrajte se rečima, budite dvosmisleni. Pričajte o medenom mesecu, romantici, strasti, fantazijama. Isključite mu TV ili kompjuter, a za zamenu ponudite da mu šapućite na jastuku. Tako ćete izbeći svakodnevnu rutinu. 

2. Joga kao predigra

Ženama je potrebno da se opuste da bi mogle da se prebace na drugi kolosek i razmišljaju o seksu. Za to je idealna joga.  Ali za nju nemate vremena. Još bolje -vežbajte kod kuće i to pred vašim suprugom. Vas će relaksirati, a supruga će zadiviti . Delovaće kao predigra.

3. Pošaljite mu SMS

Dok je suprug na poslu, pošaljite mu provokativnu, seksi poruku. "Zapretite" mu nečim uzbudljivim ili ga podsetine na neki interesantan primer vođenja ljubavi. To je nešto vragolasto, zanimljivo, uzbudljivo i obezbeđuje fizičku i psihičku povezanost. Zbuniće ga i uzbuditi. Jedva će dočekati da vas vidi.

4. Na neobičnom mestu

Spavaća soba nije jedino mesto za vođenje ljubavi.  Izađite iz nje, oslobodite se.  Odlazak na nepoznato mesto  dodatno uzbuđuje i daje krila.  Zaboravite na svakodnevne obaveze i posvetite se sebi i partneru. Udobnost kreveta asocira na san, zato napadnite kuhinjski sto ili fotelju, a i stolica može biti zgodno mesto za početak seksualnog odnosa koji zatim možete završiti i na nekom drugom mestu. 

5. Kupanje u dvoje

Tuširanje toplom vodom opušta. Zato u tim trenucima ne budite sami. Tuširanje sa dragim je odličan način da podignete ljubavno raspoloženje.

6. Prigušite svetlo

Ako uvek vodite ljubav u tami, vreme je da probate nešto uzbudljivije. Ugasite svetla, ali ostavite uključene lampe koje će obasjavati pojedine delove vaših tela. Tome mogu da posluže i male noćne lampe, lampice za ključeve ili mirišljave sveće.

7. Nezaobilazna muzika

Pustite muziku po želji. Nekada će vam odgovarati nežna, lagana uz romantičnu večeru, drugi put glasna. Ako ne želite da budite decu ili komšiluk: kupite dva para slušalica i zajedno slušajte izabranu muziku. Osećaj da delite nešto lepo što niko drugi ne može čuti deluje uzbudljivo. Zavalite se udobno u krevet, mazite se i emocije će vas poneti.