4 trikova za duži i intenzivniji orgazam

Orgazam je vrhunac seksa, koji neke žene retko ili nikada ne dožive. Ako ste srećnica koja zna slast vrhunca, ne zadovoljite se time. Možete načiniti taj osećaj dužim i intenzivnijim tako da vam oduzme dah.

Promenite disanje

U orgazmu učestvuje celo telo i treba mu više kiseonika. Zato mnogi primećuju da ih duboko lagano disanje vodi u snažniji orgazam. Probajte: kada osetite da ste blizu orgazma promenite način disanja i obratite pažnju na užitak i reakciju organizma. Započnite sa dubokim laganim disanjem, a na dalje kako osetite da vam treba.

Mrdajte se

Mnogi za vreme orgazma leže mirno jer im se mišići grče. Pomeranje bokova u susret partneru može vam pružiti dodatni užitak. Eksperimentišite dok ne pronađete pokrete koji vam najviše gode. Nekima najveći užitak pruža lagano mrdanje, podrhtavanje.

Odlažite vrhunac

Obično jedva čekamo vrhunac. Njegovo odlaganje može biti posebno uzbudljivo. Kada budete pred orgazmom promenite ritam i brzinu pokreta ili promenite položaj tela. Nekoiko puta odlagan vrhunac će dovesti do eksplozivnog orgazma. Nije cilj da se ohladite, već malom izmenom da odložite slast.

Raspalite maštu

Promena pruža veći užitak, zato pustite mašti na volju. Tokom seksa maštajte o nečemu što vas uzbuđuje - to nije prevara. Ako pak dosta maštate probajte da se usredsredite na svoje telo, bez razmišljanja. promena može da bude i korišćenje neke erotske igračke. Važno je da se izbegne rutina. Novina u seksu daje intenzivniji orgazam.