Najčešće laži muškaraca

Muškarci nisu uvek iskreni. Trećina muškaraca često pribegava lažima i to najčešće na prvom sastanku. Otkrivamo vam šta tada najradije izbegavaju da kažu.

Na  prvom sastanku lažu uglavnom da bi impresionirali ženu s kojom su izašli. Male laži mogu da pomognu razbijanju leda i uspostavljanju bolje komunikacije, ali treba izbegavati neistine o stvarima kao što su posao kojim se bavite, vezama, nekretninama...

Posao

O poslu kojim se bave laže skoro polovina muškaraca. Najčešće preuveličavaju važnosti svoje trenutne pozicije, ali ležu i o profesiji kojom se bave.

Veze

O prethodnim vezama ženama, laže više od trećine muškaraca. Najčešće smanjuju broj veza, a neredko "naduvavaju" brojke. Nije tajna da ima muškaraca, koji su u vezi, a to kriju.

Interesovanja

O hobijima i interesovanjima laže četvrtina muškaraca. Većina glumi da ih interesuju iste stvari kao i osobu s kojom su izašli.

Automobil

Oko petina muškaraca laže da ima bolji automobil, no što je njihov četvorotočkaš. Manji broj od njih kaže da je njihov automobil koji su pozajmili za izlazak.

Životni stil

Na temu kako žive laže šestina muškaraca. Jedni dami sa kojom su izašli kažu neistinu da imaju stan ili kuću, dok drugi kažu da žive sami iako su pod krovom sa roditeljima.