Šta devojke žele

Mnoge muškarce interesuje šta tačno devojke žele. One nisu toliko tajanstvene koliko muškarci misle. Postoje univerzalne stvari koje cene.

Poštovanje

Čak i kada same sebe ne cene previše neće vam oprostiti ako ih vi ne poštujete. Pokažite da vas interesuje njihovo mišljenje, posao kojim se bave, prijatelji, hobi, ukus. Ne morate se vi složiti sa svim što ona kaže ili učini, ali pokažite interesovanje za to. Pitajte je o prijateljima, karijeri... i saslušajte. Budite iskreni, pošteni, brižni, ali ne previše kritični. Ne znači da treba da je lažete, ali kritičnost zadržite za kasnije kada se veza učvrsti.

Seks

Devojke vole seks, ali morate da se fokusirate na više stvari, a ne pravo u centar. Biće vam zahvalne ako do cilja idete postepeno. Nijedna se neće buniti ako joj prvo izmasirate leđa, milujete vrat, ruke, struk, butine. To ih opušta i priprema za seks.

Romantika

Za romantiku nije neophodan izlazak na elitno mesto. Upaljena mirisna sveća u vašem stanu može garantovati lep provod. Jedan cvet ima isti efekat kao skup buket, jer pokazuje da vam je stalo i da ste mislili na nju. Ako ste duže u vezi milujte je i ljubite kao na početku zabavljanja.

Večera

Večera je dobar način da pokažete da vam je do nje stalo. Neće ona očekivati kulanarske majstorije. Možete da spremite bilo šta što znate. Dočekajte je sa makaronama, isprženim ribljim štapićima, salatom ili drugom hranom koju možete kupiti već napola spremljenu. Oboriće je s nogu činjenica da ste kuvali za nju, a ne kulinarsko umeće.

Komplimenti

Ako devojkci udelite neki kompliment pomoći će joj da se oseća dobro i poželjno. Kada se ona oseća seksi, veća je verovatnoća da se ponaša seksi. Reči hvale ne treba da se odnose samo na izgled. Povremeno pohvalite nešto što je ona napravila. Samo ne preterujte, jer ako sipate kompliment za komplimentom delovaćete neiskreno i proračunato.

Sigurnost

Devojke žele podršku u teškim trenucima. Umesto izjave "to je samo tebi moglo da se desi", neka vam moto bude "ništa nije toliko strašno da ga zajedno ne možemo rešiti".

Humor

Ne znači da treba neprekidno da sipate viceve, dovoljno je da ste opušteni i da znate da se našalite. Devojke ne vole preozbiljne muškarce, jer pretpostavljaju da oni zahtevaju savršenu, uspešnu i jaku ženu. Čovek koji ume da se našali sugeriše lakoću življenja, koja je ideal devojkama.