Znaci koji pokazuju da vas partner vara

Većina muškaraca kad-tad napravi izlet iz braka ili veze. Postoje jasni znaci da je počinio preljubu ili da je spreman za nju.Treba samo obratiti pažnju na te signale.

Sve manje ste zajedno

Sve manje vremena provodite zajedno, ostaje na poslu sve duže, sve češće svraća u kafić pri povratku sa posla, ne žuri kući - spreman je za neverstvo.

Krije mobilni

Ako se ne odvaja od svog mobilnog telefona, nosi ga i u kupatilo, briše poruke, izlazi iz sobe kada telefonira, podešava zvonjenje na najtiše...

Menja izgled

Muškarac uz ljubavnicu obavezno promeni fizički izgled. Menja frizuru koju je nosio godinama, pušta ili brija bradu, drugačije se oblači.

Manje razgovara

Vaši telefonski pozivi mu smetaju, na SMS poruke odgovara posle tri sata, vaše priče su mu dosadne, deluje odsutno.

Tušira se češće

Ako mislite da je dobro što je postao uredniji – varate se. Češće tuširanje je sumnjivo, posebno ako to čini čim se vrati kući.

Nova poznanstva

Upoznaje druge žene. Ako neko od tih novih imena pomene više puta to je jasan signal. Zapisuje nove brojeve telefona. Ako ih proverite, na broj zapisan pored muškog imena može da se javi ženski glas.

Opravdava preljubnike

Ima opravdanja za drugove koji su bili neverni. Ako se priča o nečijem mogućem neverstvu zauzima se za "osumnjičenog", govori da je to samo trač.

Menja moralne principe

Daje vam na znanje da prevara nije greh, da ne slabi vezu, da nije znak da nema više ljubavi. Time sugeriše da imate razumevanja za njegovo eventualno neverstvo.

Samo mu je sex u glavi

Mnogo više priča o sexu, smeje se samo na masne viceve, ponaša se kao pubertetlija - sve to znači da je prevara blizu.

Oseća se sputano

Žali se da mu ne dajete dovoljno slobode. Potrebno mu je vreme samo za sebe. Sve češće izlazi sam ili se žali da ne izlazi dovoljno sam. Govori da ne morate svuda da idete zajedno.

Ima alibi

Nikada ne izlazi iz kuće bez čvrstog razloga. Ako kasni uvek ima dobar alibi. Možda nije još izvršio neverstvo, ali je spreman.

Ovakve i slične iznenadne promene u ponašanju vašeg partnera mogu da znače da je blizu trenutka da počini neverstvo. Ako vam je stalo da sačuvate vezu potrebno je da iskreno porazgovarate. Razmislite da li ste vi nečim doprineli da poželi drugu i da li možete nešto tu promeniti.