Muškarci vole "nevaljale" devojke

Muškarci više vole vragolanke, devojke slobodnog duha, željne uživanja od smernih maminih anđelčića. To nije bez razloga... 

"Nevaljale" devojke nisu zaista loše, nevaspitane, bezobrazne. One žele da uživaju u životu. Ne stide se te želje, jasno će je pokazati, neodoljivo i provokativno. Po tome su slične muškarcima, koji im daju prednost u odnosu na smerne, povučene, uštogljene devojke.

One ne jure brak

Te devojke ne jure ozbiljnu vezu. Neće bodovati momka kao budućeg supruga, neće pričati o braku i srećno udatim drugaricama. Đavolica neće planirati upoznavanje roditelja. Ona misli na sadašnji trenutak i uživa u njemu. To opušta muškarca. On uživa u vezi i ne razmišlja da li je lovina. 

Provokativno se oblače

One nose provokativnu odeću. Ističu svoje adute, obožavaju sexi veš i visoke potpetice. Na prvi pogled muškarci znaju ko je pred njima. Vragolasti pogled i osmeh mogu biti samo dodatak.

Znaju da prime kompliment

Nijedan kompliment ih neće zbuniti ili zastideti. Ako dobiju pohvalu za kosu ponosno će zabaciti glavu. Za njih ne postoje nepristojan kompliment. Ako joj pohvalite grudi isprsiće se koketno.

Slušaju masne viceve

U njihovom prisustvu muškarci slobodno mogu da pričaju masne viceve i prave dvosmislene šale. One se neće naljutiti, zastideti... slobodno će se smejati, dodaće neku šalu. To daje opuštenu atmosveru, a muškrci se ne plaše da će biti ocenjeni kao prosti.

Uživaju u životu

Slične su muškarcima po tome što vole da uživaju u životu. Ponekad upadnu u nevolju zbog toga. Ako im muškarac ispriča svoj gaf, neće ga osuđivati. Ona ima sličnu priču. Ili se njoj slično desilo ili nekom njenom prijatelju upravo isto to.

Ne zvocaju

One neće zamarati sitnicama, neće se žaliti na sve i svašta. Ako im nešto smeta to rešavaju usput bez mnogo priče. Vruće joj je – skinuće se. Preglasna je muzika – ugasiće je.

Vole da se skidaju

Neće se pitali  da li će me sutra poštovati. Neće taktizirati i računati koliko treba vremena da prođe do prvog poljupca i sexa. Ako želi da ode u krevet – učiniće to.

Odlične su u krevetu

Muškarci su u to ubeđeni, mada to nije pravilo. Očekujući odličan sex, on je opušteniji i samouvereniji, pa i ako ne bude zemljotres biće zadovoljan. Sećanje na taj sex će biti bolje od njega samog. I ako nije bilo očekivanih vratolomija, on će ubediti sebe da je bilo fantastično.