Šta žene najviše uzbuđuje na muškarcu

Žene vole da gledaju muškarce, ali suprotni pol merkaju diskretnije od muškaraca. Najviše ih uzbuđuje pogled na noge i oblu zadnjicu.

Dame ne vole isuviše nabildovane tipove. Ne žele takovog muškarca, jer smatraju da će on više pažnje posvećivati sopstvenom izgledu nego njoj. Ipak, atletska, sportska građa muškarca obara s nogu mnoge žene.

Interesantno  je da žene posmatraju određeni "omiljeni" deo tela koji ih uzbuđuje, deluje seksi i poželjno. Po tome se razlikuju tri tipa. Jedne merkaju noge, druge guzu, a treće grudi i ruke.

Jednu grupu žena posebno uzbuđuju široka ramena, mišićava prsa i ruke. To je nasleđe iz prošlosti kada je takav izgled muškarca obećavao spremnost za borbu i sposobnost da zaštiti porodicu. Danas bi to više mogao da učini deblji novčanik, ali mnoge dame vole da njihov muškarac izgleda kao neko ko može da se bori.

Mnoge dame luduju za lepom muškom guzom. Čvrsta, snažna stražnjica sugeriše prodornost, snažan pokret prilikom odnosa, koji garantuje uspešniji prodor sperme u matericu. Možda žene nisu svesne zašto ih privlači guza, ali rado će je odmerkati, onako ženski - diskretno.

Treća grupa žena na muškarcu najpre odmeri noge. Duge i snađne noge su simbol muške izdržljivosti. Idealno je da su u kombinaciji sa uskim kukovima. To jednim delom potiče iz prošlosti, jer su uski kukovi obećavali da muškarac može dugo da trči i lovi. Sa druge strane snažne butine obećavaju buran seks.