Marketing

 
Oglašavanjem na stranicama Porodičnog lekara imate mogućnost da reklamu za Vaš proizvod ili uslugu vidi više od 120.000 posetioca mesečno.

 
Zašto Porodicnilekar.net?

 
Porodicnilekar.net je internet sajt koji pruža obilje informacija u vezi zdravlja i ishrane. Korisnici mogu naći potrebne informacije o bolestima, pravilnoj ishrani, novostima i zanimljivostima iz sveta medicine. Mogu postaviti pitanje Porodičnom lekaru i dobiti odgovor u roku od 24 časa. Ove usluge su za sve korisnike sajta besplatne i oni ih obilno koriste. Sajt se neprekidno dopunjuje aktuelnim sadržajima. To su razlozi zbog kojih je posećenost sajta u stalnom porastu. Za sada ga poseti više od 120.000 korisnika/posetioca mesečno. Za mnoge ključne reči Porodični lekar se nalazi na prvoj stranici google pretraživača.
 

Porodicnilekar.net je jedan od 3 najposećenija medicinska internet sajta u Srbiji. Oglašavanjem na našem sajtu obezbeđujete da reklamu za vaš proivod vidi ciljana publika.
 

Za koga?
 

Oglašavanje na Porodičnom lekaru idealno je za privatne klinike, apoteke, proizvođače i distributere lekova, kozmetičkih preparata, biljnih preparata i zdrave hrane i bilo koga čiji je proizvod ili usluga vezana za svet zdravlja i ishrane. 
 

Kako?
 

Ako ste zainteresovani za saradnju kontaktirajte nas na e-mail . Mi ćemo Vam sa zadovoljstvom dati dodatne informacije vezane za  statistiku posećenosti, načine reklamiranja na našem sajtu i izradu banera.
 

U slučaju da nemate baner mi nudimo uslugu besplatne izrade banera za sve korisnike naših usluga.